Yapay Zekadan Ay Sonu İçin XRP ve SHIB Coin Fiyat Tahminleri!

Kripto para piyasası ileri geri dalgalanmaya devam ediyor. Lider kripto Bitcoin 62 bin doların etrafında dolaşırken altcoin’ler karışık bir görünüm sergiliyor. Bu belirsiz ortamda bir fikir vermesi adına yapay zekanın 31 Mayıs için XRP ve SHIB Coin fiyat tahminlerine baktık.

Yapay zeka 31 Mayıs için SHIB Coin fiyatını tahmin ediyor

Kripto para piyasasındaki birçok varlık kırmızı renkte. Popüler mem coin’i Shiba Inu (SHIB Coin) da bundan müstesna değil. Ancak, makine öğrenimi ve yapay zeka (AI) algoritmaları önümüzdeki haftalarda (mütevazı da olsa) fiyat artışı öngörüyor.

Bu arada, SHIB Coin, popüler tokenin geçen hafta CoinGate’teki ödeme yöntemlerinden biri haline gelmesi dışında, hafta sonu boyunca önemli bir duyuru veya gelişme olmadan meme coin çılgınlığının etkisiyle bu hafta içinde şaşırtıcı bir yükseliş gördü. Ancak, daha irtifa kaybetmeye başladı. Kripto analiz platformu PricePredictions’ın son tahminine göre, Shiba Inu Mayıs ayı boyunca ilerlemeye devam edebilir. Yapay zeka, SHIB Coin fiyatının 31 Mayıs’a kadar 0,000024 dolar fiyatına ulaşacağını öngörüyor. Bu da mevcut SHIB coin fiyatı olan 0,00002321 dolardan hafif yükseliş anlamına geliyor.

1 aylık Shiba Inu fiyat tahmini. Kaynak: PricePredictions

SHIB Coin fiyat analizi

Bu arada Shiba Inu, son 24 saatte %4,5’lik bir kayıp yaşadı. Ayrıca, önceki yedi günde %2,5’lik bir düşüş gördü. Bununla birlikte aylık grafiğinde %4,63 artış kaydetti. Dahası, yıl başından bu yana %130,04’lük bir büyüme yaşadı. Ünlü kripto analisti Ali Martinez, SHIB’nin azalan bir paralel kanalın üst sınırını 0,00002444 dolardan kırdığına dikkat çekti. Analiste göre bu da SHIB’in “0,00002954 dolara yükseliş” görebileceği anlamına geliyor.

Yapay zeka 31 Mayıs için XRP Coin fiyatını tahmin ediyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere SEC ile Ripple arasında uzun süredir devam eden bir savaş var. Bu da XRP Coin fiyatı üzerinde baskı oluşturuyor. Ancak, bu yasal savaşın son bölümüne giriyoruz. Bu yüzden XRP’ye olan ilgi ve umutlar yeniden artıyor. Gerçekten de, yıllardır token üzerinde ağır bir yük oluşturan ve muhtemelen 2024 rallisinde kripto piyasasının geri kalanını takip etmesini engelleyen davanın sonuçlanmasının, yatırımcıların XRP’nin yakında 0,62 dolar ve ötesine yükselebileceği umutlarına yöneldiğine dair yaygın bir inanç var.

Yine de, XRP’nin 0,50 doların üzerinde tutunma mücadelesi verdiği şu an için belirsizlik devam ediyor. Kripto yatırımcıları iyimserliklerini korurken, PricePredictions’ın algoritmaları boğalar için çok az iyi habere sahip. Gerçekten de platform, token için yaklaşan trendin düşüş yönünde olacağını öngörüyor. Yapay zeka XRP’nin ay sonuna kadar 0,487329 dolara düşeceğini tahmin ediyor. Bugün XRP 0,505731 dolardan işlem görüyor. Dolayısıyla platform iki buçuk hafta boyunca %3,637’lik bir düşüş öngörüyor.

Mayıs 31 için XRP fiyat tahmini. Kaynak: PricePredictions

Kripto uzmanları ileride daha büyük hamleler görüyor

Bununla birlikte, uzmanlar algoritmanın tahminine büyük ölçüde katılmıyor. Dark Defender takma adlı analist, mevcut durum zorlayıcı olmaya devam ederken, yaklaşan süper döngü dalgaları için fiyat hedeflerinin 1,88 dolar, 5,85 dolar ve 18,22 dolar ile yüksek olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x